ADDIO MAL DI PIEDI: IL SEGRETO DELLE MODELLE

  FARVEL FOOTACHE: MODELLERNES HEMMELIGHED

  Hvis du tror, ​​at for ikke at lide på hælene er det nok at begrænse deres brug, tager du fejl, hemmeligheden bag modellerne er nu blevet offentlig kendt og revolutionen er ved at begynde; mode aviser og artikler, der råber mirakler, taler om det, som sædvanlig finder jeg mig selv den, der ødelægger andres drømme, men før jeg forklarer mine grunde, lad os se, hvad denne geniale metode består af for at eliminere smerter i hæle .

  Jeg opdagede eksistensen af ​​denne mode fra en pige, der bad mig om at tale om det efter at have set en af ​​mine videoer, jeg slog op og i dag vil jeg diskutere det med dig.

  come eliminare dolore tacchi alti

  Alt du behøver er en pakke gaffatape, nemt er det ikke? Du skal simpelthen binde den tredje og fjerde tå sammen (startende fra storetåen , de kaldes "trillice" og "pondolo", men disse syv dværgnavne inspirerer mig ikke) ved hjælp af scotch tape, og det er det: dette middel lover at reducere friktionen af ​​kroppens vægt på fodsålen og dermed eliminere alle spor af smerte.

  Nu ved jeg, at du gerne vil vide, om jeg prøvede denne meget moderne teknik, der straks fik mig til at tænke på kinesiske kvinders lotusfødder, men svaret er nej: Jeg ville gøre det for ordens skyld, så genaktiverede jeg min hjerne og jeg indså, at jeg er træt af at skulle ødelægge min krop eller en del af den for tilsyneladende at være mere kvindelig. Hvis hælene gør ondt prøv at vælge sko af bedre kvalitet (farvel Zara!), vælg bløde materialer, og du behøver ikke binde tæerne, da du ikke har brug for at bruge en linning hver dag for at se slankere ud. Livet er så meget mere end det, og jeg ved, at du nok ikke forventer at læse disse frihedserklæringer på en modeblog , men jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er lidt underligt  Tilbage til bloggen