ADDIO MAL DI PIEDI: IL SEGRETO DELLE MODELLE

VAARWEL VOETZIEKTE: HET GEHEIM VAN DE MODELLEN

Als je denkt dat om niet op hakken te lijden het voldoende is om het gebruik ervan te beperken, heb je het helemaal mis, het geheim van de modellen is nu publiek domein geworden en de revolutie staat op het punt te beginnen; modebladen praten erover en artikelen die schreeuwen om een ​​wonder, zoals gewoonlijk merk ik dat ik degene ben die de dromen van andere mensen vernietigt, maar voordat ik mijn redenen uitleg, laten we eens kijken waar deze geniale methode uit bestaat om hielpijn te elimineren.

Ik ontdekte het bestaan ​​van deze rage van een meisje dat me vroeg erover te praten nadat ze een van mijn video's had bekeken. Ik heb het onderzocht en vandaag wil ik het met je bespreken.

come eliminare dolore tacchi alti

Alles wat je nodig hebt is een pak ducttape, makkelijk toch? Je hoeft alleen maar de derde en vierde teen aan elkaar te knopen (beginnend bij de grote teen, ze worden "trillice" en "pondolo" genoemd, maar deze zeven dwergnamen inspireren me niet) met plakband, en het spel is gedaan: dit apparaat belooft de wrijving van het lichaamsgewicht op de voetzool te verminderen, waardoor elk spoor van pijn wordt geëlimineerd.

Nu weet ik dat je graag wilt weten of ik deze ultramoderne techniek heb geprobeerd die me meteen deed denken aan de lotusvoeten van Chinese vrouwen, maar het antwoord is nee: ik wilde het voor de goede orde doen, toen reactiveerde ik mijn brein en besefte ik dat ik het zat ben om mijn lichaam of een deel ervan te moeten vernederen om er vrouwelijker uit te zien. Als je hielen pijn doen probeer schoenen van betere kwaliteit te kiezen (tot ziens Zara!), kies voor zachte materialen en je hoeft je tenen niet te strikken, net zoals je dat doet Je hoeft niet elke dag een cincher te gebruiken om er slanker uit te zien. Het leven is zoveel meer dan dat, en ik weet dat je waarschijnlijk niet verwacht deze vrijheidsverklaringen op een blog mode te lezen, maar ik heb nooit verborgen dat ik een beetje raarTerug naar de blog